monahausberg -
Video

video:mvi7198


Jepp, jeg har jobbebuksa på.. Beklager xD

På filmen ser du at Sunskune ( den ene kaninen min ), ikke vil hoppe over hinderet. Jeg tror fakisk at jeg har lært henne å hoppe opp til meg i steden for å hoppe over hinderet! Det er veldig søtt <3 Men skulle ønske hun hoppa over hinderet av og til også ;)Bilder fra Statsraad Lehmkuhl turen

Enjoy! :)) Gode minner forever! ♥

 Verdens beste Ingrid har bursdag!! :)

Gratulerer så mye med dagen Ingrid! Du er en kjempekjekk jente som jeg bare digger! :)) <3 Du er søt, snill, omtenksom, kul, glad og mye  mye mer! :D Jeg har tilogmed synget en sang til deg, ehhee.. ikke det at den ble så bra, men siden du spurte så fint på spørsmålsrunden tidligere i sommer så tenkte jeg å være litt seriøs :P Heheh! Enjoy!

video:mvi5725
GLAD I DÆ SNUPPA! <3På Krokeide!

Jeah! Dette er det vi finer på når vi venter på fergen! xD Jeg og Frida Krangler ! hohoho! Vi er egenkli bestiser! :))))

 

 

Og dette er det vi finner på når vi kjeder oss på bybanen! xD hoho! Hjørdis skulle vere seriøs! Og hun er faktisk utrolig god! Vertfall fordi att jeg satt og smilte og lo hele tiden! haha

 Videoblogg!

Okei, berre te opplysnining  so holde me nesten på å spy ittepå! Da va kvalmandes! xD Men kako va litt bedre! :D

KAFFIKAKA!


 

''Hello, It's Mona Speaking!''


 

nam! :D Kaffikaka!VIDEO

LITE SNEV AV RIHANNA KONSERT TORSDAG! :D
Hør etter på 0:35 Da synger hele bergen!
video:mov033
Svar Spørsmålsrunde

Hei, det tok litt tid å laste opp videoen. Og så var den for stor først, men jeg lasta den opp på Youtube! :) Så nå er den klar :P Enjoy ! 

....
Test av EXTRA ICE tyggis :P

video:capture20110624


Les mer i arkivet » September 2011 » August 2011 » Juli 2011

NINA CHRISTINE

Hei! Jeg har bestemt meg for å lage noen blogg design, til dere som er intreserte er det bare å ta! Den eneste regelen er å aldri ta bort linken min som kommer til å være på sidene. Jeg kommer til å bruke de nye designene jeg lager på denne bloggen slik at dere får se, om dere vil ha noen eldre versjoner skal jeg prøve å få lagt ut bilder av disse også. Håper dere liker dem. Det er bare ¨spørre om dere lurer på noe. Dere kan også kontakte meg på nina_enger@hotmail.com.

KATEGORIER:

ARKIV:Image and video hosting by TinyPic
hits