monahausberg -
Spørsmål:

Det er noen spørsmål om hvor lenge jeg har brukt betakaroten og hvor lenge jeg brukte det før jeg tok sol. 

Svarene på det er at jeg begynnte å ta betakaroten i begynnelsen på Juli tror jeg. Så brukte jeg det i 1,5 måneder (da reiste jeg til syden). Og så er det sånn at jeg tar ikke solarium, jeg var bare i syden og fargen som jeg fikk der har bare vart en stund og det er det betkaroten gjør! :) Den bevarer fargen mye lengre! :P Men nå bruker jeg ikke betakaroten lengre.. Orker ikke når det ikke er sol for å si det sånn :P hehe, håper jeg svarte bra nåkk og at du forstod! :)

Ha en fin dag!


bilde fra sydenturen

Forresten! :P

.. Svar på SPØRSMÅLSRUNDEN kommer når jeg får tid til å svare xD Og når jeg får kameraet mitt :P Jeg tror jeg svarer via video. Så dere må bare spørre! ( Se i et innlegg lengre nede) 

KOS DERE DA! :)Spørsmålsrunde!

Hei :)

Jeg tenkte at jeg skulle ha Spørsmålsrunde, så skal jeg prøve å svare så godt jeg kan :) Så det er bare å spørre i vei!See yah!

Les mer i arkivet » September 2011 » August 2011 » Juli 2011

NINA CHRISTINE

Hei! Jeg har bestemt meg for å lage noen blogg design, til dere som er intreserte er det bare å ta! Den eneste regelen er å aldri ta bort linken min som kommer til å være på sidene. Jeg kommer til å bruke de nye designene jeg lager på denne bloggen slik at dere får se, om dere vil ha noen eldre versjoner skal jeg prøve å få lagt ut bilder av disse også. Håper dere liker dem. Det er bare ¨spørre om dere lurer på noe. Dere kan også kontakte meg på nina_enger@hotmail.com.

KATEGORIER:

ARKIV:Image and video hosting by TinyPic
hits