monahausberg -
Æsj! Griste Red bull på datan! Klissatt! BRB, I gotta finne one klut!

FYFY! IKKE LOV!

                                           

    Jai veldig glad i Red bull


MEN IKKE NÅJ HAN GLISEL

                              

      Jeg kjeder meg litt, mens jeg hører på det fæle regnet..


Det var en gang!

.. 3 jenter og 1 gutt som skulle ut å fiske. Men så fant de fire vennene ut at motoren ikke funket på bestefaren til 1 av de sin båt. De grublet og tenkte en liten stund. OG Plutselig så kom den ene jenta på at de kunne låne morfaren hennes sin 10 hester! :D JAA!! Det var alle med på! 

Og så for de av gårde med redningsvester og fiske stenger!

Når de var kommt ned til båten skulle den ene jenta sjekke om det var nokk bensin til å komme seg ut og tilbake, og hun sa at det var sikkert nokk! 

Så da kjørte de!

Og det var en veldig skitten båt!

Så fisket de i ca. 3 kvarter og så plutselig fikk Gutten Fisk! Men fiskestanga hans var ødelagt så han måtte dra snøret for hand. Det førte til att det kom en diger floke i hele snøret, så derfor satt alle  og halp til med å løsne det. De satt å løsna det i noen minutter før de såg att de nermet seg land! 

Den ene jenta prøvde å få igang motoren, men fikk det aldri til! Ingen fikk det til. Derfor måtte en av de andre jentene begynne å ro!

''Gjengen'' ringte etter hjelp, og etter 10 minutter var hjeøpen på plass! Gutten som var med ble så flau at han gikk oppi båten til han som kom å hjalp de.

Jentene som var i den båten som ble slept prøvde å få løsnet snøret! 

Så for de hjemover veldig glad og fornøyd!

Men når de hadde kommet i land, fikk de så utrolig lyst å bade! MEN ''gjengen'' var ikke smart nokk til å kle av seg før de hoppet ut i vanne! hohoho.. Klokka halv 11 om kveldenhohohohohoohohohoho!

DET VAR DEN GANG JA! xD Savner den dagen!Les mer i arkivet » September 2011 » August 2011 » Juli 2011

NINA CHRISTINE

Hei! Jeg har bestemt meg for å lage noen blogg design, til dere som er intreserte er det bare å ta! Den eneste regelen er å aldri ta bort linken min som kommer til å være på sidene. Jeg kommer til å bruke de nye designene jeg lager på denne bloggen slik at dere får se, om dere vil ha noen eldre versjoner skal jeg prøve å få lagt ut bilder av disse også. Håper dere liker dem. Det er bare ¨spørre om dere lurer på noe. Dere kan også kontakte meg på nina_enger@hotmail.com.

KATEGORIER:

ARKIV:Image and video hosting by TinyPic
hits